001 - De Baat
Atlantis E1 verovert kampioenschap

Geplaatst op: 22 februari 2016

Dat de spanning er goed in zat, was in het eerste kwart goed te merken aan het spel van beide teams. Gelukkig wist Atlantis de korf beter te vinden door goed samenspel, zodat er al snel 2-5 op het scorebord stond door een paar mooie doorloopballen van Lieke. Verdedigend speelde Timo een goede wedstrijd, waardoor Atlantis weinig tegendoelpunten kreeg in het tweede kwart. Na de rust bouwde het team de voorsprong uit, met snelle acties van Fabiënne. Met 4-12 ging de wedstrijd het laatste kwart in en leek de spanning voorbij. Niet was echter minder waar: de meegereisde Atlantis-aanhang zag Groen Geel sterk terugkomen in een zinderend slot, waardoor het mooie doelpunt van Suzan en het knappe positiespel van Bas hard nodig waren. De ontlading was groot toen het eindsignaal klonk en Atlantis E1 met 10-13 de punten en het kampioenschap veilig wist te stellen! Een verdiende uitslag, waar Atlantis tot het eind hard voor bleef werken. Atlantis E1 heeft met de trainers Petra Taal, die het team met Petra’s Praktijk ook sponsort, en Gita Geusebroek dit seizoen hard gewerkt aan techniek en spelinzicht en zien dat nu bekroond. Gefeliciteerd met dit prachtige kampioenschap!

Je gegevens:

Zaterdag 20 februari reisde Atlantis E1 in alle vroegte naar Wormer waar de topper tegen Groen Geel E3 op het programma stond. Beide teams konden kampioen worden, dus er stond veel op het spel! Dat de spanning er goed in zat, was in het eerste kwart goed te merken aan … Lees meer »

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.